СПРОСТУВАННЯ інформації щодо ТОВ
24.11.14
СПРОСТУВАННЯ інформації щодо ТОВ "ІНЛАЙН ГРУП ЗАХІД", яка була опублікована Сергієм Гайдаєм
18 листопада 2014 політолог Сергій Гайдай опублікував на своїй сторінці у Facebook звинувачення на адресу ТОВ «ІНЛАЙН ГРУП ЗАХІД» мало не у вірогідній державній зраді, а саме - в можливій передачі російським спецслужбам баз даних Державної міграційної служби України, що використовуються для виготовлення біометричних паспортів. Такі звинувачення зроблено на підставі того факту, що ТОВ «ІНЛАЙН ГРУП ЗАХІД» є постачальником послуг для Державної міграційної служби, та свого часу належало до групи компаній «ІНЛАЙН ГРУП» зі штаб-квартирою у Москві. З цього приводу, маємо зазначити, що ТОВ «ІНЛАЙН ГРУП ЗАХІД» на даний час є повністю самостійною українською компанією. Всі акціонери ТОВ «ІНЛАЙН ГРУП ЗАХІД» є громадянами України.

ТОВ «ІНЛАЙН ГРУП ЗАХІД»  тривалий час співпрацює з багатьма комерційними та державними інститутами та організаціями. Ми пишаємося цією співпрацею, а також тим фактом, що можемо внести свій посильний внесок у розвиток державних інформаційних систем.

Що стосується контракту  ТОВ «ІНЛАЙН ГРУП ЗАХІД» з Державною міграційною службою України, то він не має жодного  відношення   до виробництва біометричних паспортів. Предмет даного контракту - технічне обслуговування та ремонт комп'ютерної периферії  та  оргтехніки. Контракт було підписано в результаті проведення конкурсних торгів.

Незнання таких простих та широкодоступних  фактів  вказує,  або на поверхневість  суджень Сергія Гайдая, або на замовний характер даного судження. В будь-якому  випадку це не робить честі Сергію Гайдаю.

Звертаємося до пана Гайдая з проханням припинити поширення завідомо неправдивої інформації  та  надати  публічні вибачення  колективу  ТОВ  «ІНЛАЙН ГРУП ЗАХІД».

Звертаємося до ЗМІ, які опублікували  і  дали розголос  неправдивим звинуваченням  Сергія Гайдая,  з побажанням ретельніше перевіряти  інформаційні   вкидання і не піддаватися провокаціям, які відкидають наше суспільство назад в нелегкому шляху до побудови цивілізованої європейської держави.

Пост Сергія Гайдая у Facebook

Додати коментар

Комментарии могут оставлять только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, зарегистрируйтесь, либо войдите в систему.

Youtube Facebook In